USA Florida - Orlando en omgeving pretparken - Rentals Villa / Condominium

Heerlijk!! Gewoon relax verblijven in een privé villa of Condominium (schakelwoning) in de nabijheid van de vele pretparken. Walt Disney World met zijn onvergetelijke attractieparken (Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom en Hollywood Studios plus waterparken). Ontdek alles over 'film' en verken Universal Studios plus het adrenaline opwekkende' Island of adventure' met de avonturen van Harry Potter en niet te vergeten, het allernieuwste park 'Volcano Bay'. Voor de waterratten, Seaworld en Aquatica met een boeiende onderwaterwereld. Op een uurtje rijden bereikt u Cape Canaveral met Kennedy Space Center waar u alles zal ontdekken over de ruimte en richting Tampa vindt u het prachtige attractiepark "Bush Gardens".  Zo vele mogelijkheden voor familie-ontspanning terwijl logies blijft binnen uw eigen 'bubbel'. In de onmiddelijke omgeving van de villa's vindt u een overvloed aan eetgelegenheden en winkels (open elk uur van de dag)... of eens rustig 'thuis' ontbijten met z'n allen rond de familietafel.... why not! Niets moet.... alles mag.

  • dag 01: Condominium en Townhomes Orlando / Kissimmee / Davenport met gemeenschappelijk zwembad
  • dag 02: Villa's (executive = standard / generiek) 3 / 4 / 5 slaapkamers met privé zwembad
  • dag 03: Villa's Executive PLUS 3 / 4 / 5 slaapkamers met zwembad
  • dag 04: Villa's PREMIUM 4 / 5 / 6 slaapkamers met privé zwembad
x
dag 1

Condominium en Townhomes Orlando / Kissimmee / Davenport met gemeenschappelijk zwembad

1 dag

1 km

Voor u geselecteerd: OAK PLANTATION RESORT - KISSIMMEE
U logeert er in een schitterende urbanisatie van condos en villa's, omringd door grote, oude eiken. Door de manier van bouwen ademt alles rust en gezelligheid uit en hierdoor is Oak Plantation Resort een uitgelezen domein om te verblijven en te genieten van alle voorzieningen tijdens uw vakantie. De condo's zijn heel ruim en voorzien van alle modern comfort met volledig ingerichte keuken, afwasmachine, hete luchtoven, safe, enz. Het domein beschikt over 2 free-form zwembaden, een kinderzwembad, fitness center, speelterrein voor kinderen, tennis- en basketbal velden, een TIKI-BAR bij het zwembad, winkel, gratis internet en ook gratis shuttle naar de voornaamste attractieparken van Disney, Universal en Seaworld.

dag 2

Villa's (executive = standard / generiek) 3 / 4 / 5 slaapkamers met privé zwembad

1 dag

1 km

De geselecteerde executive villa's liggen tussen 20 en 30 minuten rijden van het Disney gebied, 35 minuten van Universal en Seaworld. Deze villa's zijn ingericht naar de individuele smaak van de huiseigenaar en beschikken allemaal over een afgeschermd privé zwembad, volledig ingerichte keuken, een wasmachine, droger, magnetron, garage en een paar ligstoelen. In de meeste van deze villa's vindt u een sofa in de woonkamer, geschikt voor twee kinderen indien nodig. Veel woningen hebben een spa of speelkamer, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Restaurants, entertainment en winkels vindt u op korte afstand, een klein eindje rijden.

dag 3

Villa's Executive PLUS 3 / 4 / 5 slaapkamers met zwembad

1 dag

1 km

Onze Executive Plus Villa's bieden een hoge standaard van inrichting en decor. Ze zijn perfect gelegen om te genieten van wat Orlando te bieden heeft en liggen op 10-25 minuten rijden van het Disney gebied.  De woningen zijn ingericht naar de smaak van de individuele huiseigenaar en beschikken allemaal over een afgeschermd privé zwembad, volledig ingerichte keuken, lounge en eethoek. Deze woningen hebben vaak een privé-uitzicht op een golfterrein of hebben meer groen in de directe omgeving. Deze villa's beschikken ofwel over een spa of een speelkamer.  Hou er rekening mee dat dit niet kan worden gegarandeerd. Exacte faciliteiten in de 'game room' variëren. 

dag 4

Villa's PREMIUM 4 / 5 / 6 slaapkamers met privé zwembad

1 dag

1 km

Deze grotere en luxueuzere 'Premium' woningen zijn te vinden in goed gelegen gated communities die superieure resort faciliteiten bieden. De woningen bieden een prachtige inrichting en zijn voorzien van alle modern comfort, alles wat u zich kunt wensen in een mooie vakantie-villa.

Deze 'Premium' villa's bevinden zich veelal in de volgende urbanisaties: Watersong, Champions Gate, Windsor at Westside en Solterra. Deze villa's beschikken over een speelkamer, entertainment kamer of spa, voorkeur kan genoteerd worden bij reservatie.

Inbegrepen

INBEGREPEN:

- Alle bed- en badkamerlinnen, keukenhanddoeken, electriciteit,(uitgezonderd zwembadverwarming) water, lokale staattaks(en).

EXTRA TE BETALEN:

- verwarming van het zwembad (meestal tijdens de wintermaanden): 285 euro per week, uiterlijk een week voor aankomst te reserveren.

- indien de verwarming met propaangas), wordt eveneens een supplement gevraagd wat varieert van woning tot woning, en afgerekend wordt aan de hand van de teller bij vertrek uit de woning.

Dit bedrag zal eveneens via de kredietkaart waar de waarborg mee verrekend werd afgerekend worden

OPTIES:
Volgende extra diensten kunnen op voorhand aangevraagd worden en dienen meestal ter plaatse betaald te worden (prijzen op aanvraag).
- eerste ontbijtpackage (div. formules vanaf 112 euro)
- rollaway (extra plooibed)
- kinderstoel en kinderbed
- barbecue
- extra schoonmaakbeurt, enz.

- WIFI (Standard & Standard Plus), per week: 68 €

WAARBORG:

Bij aankomst (check-in) moet verplicht bij verhuurkantoor een "Rental Damage Insurance" getekend en betaald worden.

Dit bedrag dient verplicht via uw kredietkaart betaald te worden (85usd+taks).

VERLENGINGEN OF ENKELE DAGEN HUUR:


De minimum huurperiode in Orlando en omgeving is voorzien op 1 week; (7 x 24u) en deze kan aanvangen op om het even welke dag in de week.

- Indien U LANGER dan 1 week wenst te huren, dan kan U de weekprijs delen door 7 en vermenigvuldigen met het gewenste aantal nachten.

- Indien U MINDER dan 1 week (<7 dagen;  min.= 4 dagen) wenst te huren is dit op aanvraag; dit kan veelal in het LAAG SEIZOEN (maanden Mei, Juni, Oktober, November).

Naast de pro-rata dagprijs zal een supplement aangerekend worden voor de schoonmaak bij huur van minder dan een week.

Het betreffende supplement zal u op het ogenblik van reservatie/bevestiging meegedeeld worden.