Découverte de la Floride - Sunny Florida - Franstalige begeleiding

Découverte de la Floride -Sunny Florida - Franstalige begeleiding 8dagen / 7nachten Begin: Miami - Einde: Miami.

Deze Amerikaanse reisorganisator biedt BUDGET reizen aan, die in verschillende Franstalige landen aangeboden worden. Sommige programmas zijn combinaties van verschillende deelreizen. De hotels zijn veelal budget/tourist class hotels, over het algemeen gedecentraliseerd, de maaltijden eenvoudig, dit alles om deze reizen tegen de laagst mogelijke prijs te kunnen aanbieden. 

2024 DEPARTURE DATES  EN FRANCAIS
JANUARY        
FEBRUARY   12  19  
MARCH   11     
APRIL   8   22  
MAY   20  
JUNE No departures
JULY   8   29  
AUGUST 5      
SEPTEMBER No departures
OCTOBER 21
NOVEMBER     11    
DECEMBER No departures

Dag
Jour
Day
2024 Hotels  (or Similar)
category
Maaltijden/Repas/Meals
Breakfast/Ontbijt/Petit-déjeuner
Lunch/Middagmaal/Déjeuner
Dinner/Avondmaal/Diner
No meal/free
1 Miami: Clarion Inn & Suites Airport No meals
2 Key West: Fairfield Inn & Suites Breakfast, lunch, diner
3 Ft. Myers: America's Best Value Inn Breakfast, lunch, diner
4 Orlando : Ramada by Wyndham Kissimmee Gateway Breakfast, déjeuner coupon, diner.
5 Orlando : Ramada by Wyndham Kissimmee Gateway Breakfast, diner coupon.
6 Miami: Oceanside Hotel Breakfast, lunch, diner
7 Miami: Oceanside Hotel Breakfast, lunch.
8 Departure Breakfast
 • dag 01: Aankomst Miami
 • dag 02: Miami - Key West
 • dag 03: Key West - Everglades - Fort Myers
 • dag 04: Fort Myers - Kennedy Space Center - Orlando
 • dag 05: Orlando
 • dag 06: Orlando - Miami
 • dag 07: Miami Beach - Bezoek
 • dag 08: Vertrek uit Miami
x
dag 1

Aankomst Miami

1 dag

25 km

Na aankomst wordt u op de luchthaven verwelkomd door de gids en naar uw hotel gebracht. Vrije tijd en daarna vrij avondmaal. Logies.

dag 2

Miami - Key West

1 dag

260 km

Vertrek naar het zuidelijkste punt van de staat Florida, via de beroemde Overseas Highway, gebouwd op pijlers in de oceaan. Onderweg ontdekt u de vele verbonden Keys, met namen als Key Largo, Plantation Key, Big Pine Key. Je bereikt Key West op tijd voor een vrije lunch. Ontdekking van Key West, een stadje recht uit de postkaarten van tropische eilanden, waar het goed leven is in slow motion, nippend aan een cocktail in de zon... Bij uw bezoek passeert u ook het beroemde huis van Ernest Hemingway. Vrij avondmaal en logies.

dag 3

Key West - Everglades - Fort Myers

1 dag

460 km

Vanmorgen keert u terug naar het vasteland in de richting van de Everglades, het land van de Seminole-indianen die Zuidwest-Florida bewoonden. Bezoek het park, dat het grootste subtropische gebied in de Verenigde Staten is. De flora lijkt sterk op die van het Caribisch gebied. 300 vogelsoorten en vele andere dieren, waaronder krokodillen, vinden een toevluchtsoord in dit reservaat. Lunch en dan een ritje in een hyrdroglider. Aan het eind van de dag gaat u verder naar Fort Myers en checkt u in bij het hotel. Hamburger diner in een 50's diner.

dag 4

Fort Myers - Kennedy Space Center - Orlando

1 dag

490 km

Rijd langs de Golfkust naar Sarasota, stop voor een strandwandeling en ga dan naar het Kennedy Space Center bij Cape Canaveral Air Force Station, deze reis is niet compleet zonder een bezoek aan het ruimtevaartcentrum. Onvergetelijk bezoek, bekijken van de IMAX-film, bezoek aan de uitkijktoren van twee gelanceerde shuttles, het Appolo Center en nog veel meer. Coupon lunch tijdens het bezoek. Einde van de dag, verder naar Orlando en inchecken in hotel. Diner en overnachting.

dag 5

Orlando

1 dag

10 km

De dag is vrij of geniet van een facultatief bezoek aan EPCOT CENTER. Het park bestaat uit twee delen: de Toekomstwereld en de Wereldtentoonstelling. Het doel is de innovaties van de wereld in de schijnwerpers te zetten. De verschillende technologieën die worden gebruikt in de informatica, de geneeskunde, het vervoer, enz. Vrije lunch. Diner-coupon in het hotel en overnachting in Orlando.

NB: Mogelijkheid om een ander park te bezoeken door er op eigen middelen heen te gaan.

dag 6

Orlando - Miami

1 dag

380 km

Vanmorgen gaan we verder zuidwaarts naar Miami. Onderweg, halte bij een winkelcentrum en tijd voor shopping. Lunch en doorreis naar Miami Beach in de namiddag. Bij aankomst, eerste oriëntatietour en inchecken in het hotel. Geniet van uw eerste momenten in Miami Beach op de prachtige zandstranden. Cubaans diner en overnachting.

dag 7

Miami Beach - Bezoek

1 dag

50 km

Bezoek aan de Art Deco wijk, een schitterende wijk met meer dan 800 gebouwen die in de jaren '20, '30 en '40 zijn opgetrokken en gerestaureerd met respect voor hun tijd. Bezoek dan Miami: South Beach, Historic Espanola Way en Miami Beach dat zich uitstrekt tussen land en oceaan met zijn kilometers lange stranden. Verder naar het centrum met Bayside en Bayside Market Place. Rijd over de beroemde Brickel Avenue en stop dan in Coral Gables met zijn boulevards uit 1920 en pittoreske grachten. Mini-cruise van 1u30 in Biscayne Bay. Bewonder de huizen van enkele van 's werelds rijkste en beroemdste mensen en ga dan verder naar de haven van Miami met tientallen ongelooflijke wolkenkrabbers. Lunch bij Bayside Market Place. De middag is vrij voor eigen verkenning. Diner en overnachting.

dag 8

Vertrek uit Miami

1 dag

25 km

Geniet deze ochtend nog van een paar uurtjes relax of ga voor last minute shopping. Daarna transfer naar de luchthaven en einde van deze prachtige reis.

DECOUVERTE FLORIDE 1410 (EUS00035)
is beschikbaar vanaf 1760 EUR

Kamers 01.02.24 - 30.04.24 01.05.24 - 30.11.24
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1972 1760
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 1743 1559
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 1820 1626
EENPERSOONSKAMER (K11) 2785 2482
per kind in kamer van ouders 2 - 12 (DACHD12) 1497 1343
MAALTIJDEN VOLGENS PROGRAMMA (R02) Free Free

Inbegrepen

Onthaal bij aankomst op de luchthaven en transfer van de luchthaven naar het hotel dag 1.
Shuttle service van het hotel naar de luchthaven van Miami, dag 8.
7 overnachtingen in hotels van standard categorie, lokale taksen.
Ontbijt en alle in het programma aangegeven maaltijden.
Vervoer per autocar met airconditioning (dag 2-8). (minibus met airconditioning, 25 zitplaatsen en een Franssprekende chauffeur voor commentaar indien de groep uit 22 personen of minder bestaat).
De diensten van een Franssprekende gids voor een groep van 23 personen of meer.
De in het programma genoemde bezoeken.
Bagage-handling in Miami aan het einde van de tour.
Lokale taksen en services.

De afreizen zijn gegarandeerd vanaf 10 deelnemers.

Niet inbegrepen

Alle niet vermelde diensten zoals:

 • Internationaal reispas en eventuele kosten voor
  • ESTA - 21 USD per persoon-2 jaar geldig (USA) en/of
  • ETA- 7 CAD per persoon 5 jaar geldig (Canada).   
 • Vliegtuigtickets, luchthaventaksen, fueltoeslagen, security fees, enz. Vraag ons naar de beste prijzen hiervoor.
 • Kosten voor vervullen van sanitaire / gezondheids paspoorten en of tests
 • Transfert van de luchthaven naar hotel bij aankomst en omgekeerd bij vertrek, tenzij anders vermeld in de beschrijving
 • Maaltijden in de hotels of er buiten, tenzij anders vermeld bij bevestiging.
 • Annulatieverzekering, Bijstandsverzekering, Bagageverzekering, enz.
 • Alle persoonlijke uitgaven (Food & Drinks), soevenirs, enz.
 • Fooien voor chauffeur en gids (per persoon per dag +/- 4usd)

Goed om te weten

VLUCHTEN:

Wings ’n Wheels biedt U een ruime keuze aan Europese en Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen die elke dag vluchten verzorgen vanuit Brussel (Zaventem) naar Amerika en Canada, en ook vanaf de belangrijkste luchthavens in de buurlanden (vb Amsterdam, Parijs...).

Internationale & eventuele binnenlandse vluchten zijn NIET in de prijzen inbegrepen, tenzij specifiek anders vermeld wordt. Meer en meer passen luchtvaartmaatschappijen heel snel prijzen aan volgens de bezetting en marktsituatie. Stuur het contactformulier hieronder naar uw reiskantoor (Kies in de lijst het postnummer of de naam van de gemeente of naam van het reiskantoor) of stuur het formulier naar info@wnw.be met uw gewenste heenreis- en terugreisdatum alsook naam, voornaam en geboortedatum van iedere persoon en Wings ’n Wheels zal U snel en vrijblijvend de beste vlucht / prijs combinatie voorstellen.

REISUITBREIDING:

Indien u extra nachten voor of na de begeleide reis wenst of een andere uitbreiding van uw reis verkiest, vermeldt dit dan ook zo gedetailleerd mogelijk in uw mail. Dit alles kan een invloed hebben op vluchtencombinaties en prijzen.