American Queen Voyages Cruise - Roundtrip New Orleans / Natchez / New Orleans

Ontdek de Mississippi-delta op de meest authentieke manier. Geniet van de stille slagvelden van de Burgeroorlog, de verleidelijke Memphis-blues, de New Orleans jazz, de onweerstaanbare zuiderse keuken en een exclusief bezoek aan Nottoway Plantation - het grootste bestaande antebellum herenhuis van het Zuiden.

  • dag 01: New Orleans
  • dag 02: River Cruising - On the river
  • dag 03: Baton Rouge - Natchez
  • dag 04: Natchez - Vicksburg
  • dag 05: Vicksburg - St. Francisville
  • dag 06: St. Francisville - White Castle
  • dag 07: Nottoway Plantation - New Orleans
  • dag 08: New Orleans
x
dag 1

New Orleans

1 dag

Vrij verblijf in New Orleans en geniet van deze wondermooie stad. Breng een bezoek aan het legendarische French Quarter, en geef je over aan de vele verleidingen van de stad. In New Orleans draait het om muziek, lekker eten en genieten van het leven. De inscheping begint om 15.00 uur. 

dag 2

River Cruising - On the river

1 dag

75 km

Er is  genoeg te doen tussen zonsopgang en zonsondergang op de rivier en vandaag is de perfecte dag om te genieten van de vele openbare ruimtes en activiteiten die aan boord beschikbaar zijn.  Als u zin heeft in een moment voor uzelf, kunt u zich terugtrekken in de bibliotheek. Neem een literaire klassieker, krul op een pluche stoel in een gezellige hoek en geniet van elk moment van sereniteit. Onze fitnessruimte, Card Room en Grand Lobby bieden een meer stimulerende dag op de rivier voor wie zich wil uitleven in een meer energieke activiteit. Hoe u uw dag ook wilt doorbrengen, maak het u eigen en geniet van elk moment.

dag 3

Baton Rouge - Natchez

1 dag

170 km

Genoemd door de Franse ontdekkingsreiziger, Sieur D'Iberville, naar een roodachtige paal die twee aparte tribale jachtgebieden markeert, Baton Rouge, de hoofdstad van Louisiana heeft een rijke culturele geschiedenis. Baton Rouge is hoofdstad van Louisiana. Breng de dag door met het verkennen van alles wat Baton Rouge te bieden heeft, van de musea en de architectuur tot de winkels en de keuken - iedereen zal genieten van een spannende, drukke dag.

dag 4

Natchez - Vicksburg

1 dag

120 km

Deze charmante rivierstad werd in 1716 gesticht en is daarmee de oudste stad van de Mississippi. De stad staat bekend om zijn elegantie, gastvrijheid en indrukwekkend behoud van de geschiedenis - te vinden op elke straathoek. Geniet van de unieke winkels, restaurants, musea en historische huizen, die allemaal bijdragen aan het boek "The 100 Best Towns in America" van Hugh Bayless.

dag 5

Vicksburg - St. Francisville

1 dag

325 km

Vicksburg combineert de zuidelijke cultuur en het erfgoed perfect met de vele moderne attracties. Deze zuidelijke stad, die door president Abraham Lincoln wordt beschreven als de sleutel tot het zuiden, heeft een geschiedenis die in geen enkele andere stad uit de burgeroorlog is terug te vinden. Vicksburg werd gesticht in 1811 en groeide als een vitale rivierhavenstad. Het was een belangrijk onderdeel van de Burgeroorlog en vandaag de dag is Vicksburg een populaire plek voor toeristen om de gevechten van de stad te leren kennen, de keuken te proeven, de vele musea te bezoeken en het perfecte souvenir uit te zoeken.

dag 6

St. Francisville - White Castle

1 dag

120 km

St. Francisville, opgericht in 1809, is de oudste stad van de Florida Parochies. Hieronder waar St. Francisville zich nu bevindt, was een nederzetting genaamd Bayou Sara in de jaren 1790. Toen deze nederzetting werd verwoest door overstromingen en branden, werden veel van de structuren en artefacten naar St. Francisville getrokken waar ze nog steeds staan. De stad wordt "twee mijl lang en twee meter breed" genoemd. Met meer dan 140 gebouwen in het National Register, prachtige plantagewoningen genesteld in het glooiende landschap en bruisende Main Street winkels, heeft dit schilderachtige stadje gelegen aan de bluffs van de Mississippi rivier een geheel eigen stijl.

dag 7

Nottoway Plantation - New Orleans

1 dag

150 km

Nottoway Plantation is het grootste, meest glorieuze, overgebleven antebellum herenhuis in het zuiden, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1859. Op een fantastische locatie langs de Great River Road voert dit Witte Kasteel van het Zuiden de bezoekers terug naar een tijdperk van glorie en grootsheid. Het herenhuis, gelegen tussen een natuurlijke achtergrond van levendige tuinen en 200 jaar oude eiken, heeft drie verdiepingen en 64 kamers, en pronkt met een ongelooflijke 22 witte vierkante zuilen. De meest populaire kamer onder de gasten is de Witte Balzaal, die volledig in het wit is geschilderd met een uitgebreid gouden decor. De kamers zijn afgezet met op maat gemaakte gipsen friezen gemaakt van Spaans mos, klei, gips en modder zijn allemaal origineel. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit onberispelijke herenhuis gebouwd met 365 openingen - één voor elke dag van het jaar. Nottoway Plantation boeit ons allemaal met een briljante mix van echte zuidelijke gastvrijheid, geschiedenis en mysterie.

dag 8

New Orleans

1 dag

Einde van deze prachtige reis, verlenging mogelijk.