New York tot Miami - Franstalige Begeleiding

LA COTE EST - NEW YORK TO MIAMI

Franstalig begeleide rondreis. 12 dagen/11 nachten. Begin: New York - Einde: Miami.


Deze Amerikaanse reisorganisator biedt BUDGET reizen aan, die in verschillende Franstalige landen aangeboden worden. Sommige programmas zijn combinaties van verschillende deelreizen. De hotels zijn veelal budget/tourist class hotels, over het algemeen gedecentraliseerd, de maaltijden eenvoudig, dit alles om deze reizen tegen de laagst mogelijke prijs te kunnen aanbieden.

2024 DEPARTURE DATES  EN FRANCAIS
JANUARY No departures
FEBRUARY
MARCH
APRIL    13     
MAY   4      
JUNE   8      
JULY   6      
AUGUST   3  17    
SEPTEMBER   7    
OCTOBER    12     
NOVEMBER No departures
DECEMBER

Dag
Jour
Day
2024 Hotels  (or Similar)
catégorie
Maaltijden/Repas/Meals Breakfast/Ontbijt/Petit-déjeuner
Lunch/Middagmaal/Déjeuner
Dinner/Avondmaal/Diner
No meals/free
1 La Quinta Inn Suites Secaucus Meadowlands No meals
2 La Quinta Inn Suites Secaucus Meadowlands Breakfast, brunch
3 Comfort Inn Feasterville Trevose Breakfast, lunch
4 Comfort Inn Oxon Hill Washington Area Breakfast, dinner
5 La Quinta Inn by Wyndham Raleigh/Durham Breakfast, lunch
6 La Quinta Inn Suites Charleston Riverview Breakfast, dinner
7 Days Inn St. Augustine Downtown Breakfast
8 Orlando: Ramada Inn Kissimmee Gateway Breakfast, dinner
9 Miami: Clarion Inn & Suites Airport Breakfast, lunch
10 Key West: Fairfield Inn by Marriott Breakfast
11 Miami: Newport Beachside Resort Breakfast, dinner
12 Departure Breakfast
 • dag 01: New York - Aankomst - Transfer - Hotel (New Jersey)
 • dag 02: New York - Harlem - Empire State
 • dag 03: New York - Battery Park (Ferry) - Staten Island - Philadelphie
 • dag 04: Philadelphie - Lancaster - Washington
 • dag 05: Washington - Raleigh
 • dag 06: Raleigh - Charleston
 • dag 07: Charleston - Savannah - St Augustine
 • dag 08: St Augustine - Kennedy Space Center - Orlando
 • dag 09: Orlando - Miami en bezoek
 • dag 10: Miami - Key West
 • dag 11: Key West - Everglades - Miami
 • dag 12: Vertrek uit Miami
x
dag 1

New York - Aankomst - Transfer - Hotel (New Jersey)

1 dag

45 km

Aankomst in New York. Onthaal en transfer naar het gereserveerde hotel. Check-in en vrij avondmaal. Logies in de buurt van New York in New Jersey.

dag 2

New York - Harlem - Empire State

1 dag

15 km

We maken ons deze morgen klaar om te genieten van de klanken van zwarte Amerikaanse koren tijdens een Gospelmis. Ontdek Harlem, de zwarte wijk van New York in volle renaissance. Bewonder de gigantische kathedraal, Saint John The Divine, en het Apollo Theater. Blijf in de stemming met een soul food brunch. In de namiddag brengt de lift u naar de top van het Empire State Building, waarvan de punt nog steeds de prentbriefkaarten domineert en Manhattan elke avond met verschillende kleuren verlicht...Vrij avondmaal in de buurt van Times Square. Transfer terug naar uw hotel en overnachting in de buurt van New York in New Jersey.

dag 3

New York - Battery Park (Ferry) - Staten Island - Philadelphie

1 dag

150 km

Deze ochtend starten we met een stadsrondrit van Manhattan. U ontdekt Times Square en zijn enorme verlichte reclameborden. U loopt over 5th Avenue en bewondert St Patrick's Cathedral, Rockfeller Center, het Flatiron Building. We rijden langs Grand Central Station en brengen een bezoek aan Greenwich Village; langs de met bomen omzoomde straten door Soho en Chinatown, authentieke etnische wijken van Manhattan. Lunch van specialiteiten in Chinatown. Daarna transfer naar de zuidrand van Manhattan, inclusief Wall Street in het Financial District. Stop bij het 911 Memorial. Daarna neemt u de Staten Island ferry om de Hudson rivier over te steken en het Vrijheidsbeeld te bewonderen. Daarna doorreis naar Philadelphia. Vrij avondmaal en overnachting in de omgeving.

dag 4

Philadelphie - Lancaster - Washington

1 dag

330 km

Bezoek aan Philadelphia en meer in het bijzonder aan de historische wijk waar zich onder meer de Independence Hall bevindt waar in 1787 de grondwet van de Verenigde Staten werd ondertekend en de Liberty Bell die een van de belangrijkste symbolen van de Verenigde Staten is. Rijd naar de streek van de Amish en vrije lunch bij aankomst. Bezoek aan deze unieke regio waar het leven twee eeuwen geleden gestopt lijkt te zijn. De Amish leven op de "oude manier", gebruiken elektriciteit alleen voor het bedrijfsleven - ze gebruiken kaarsen of paraffinelampen voor verlichting, hebben geen centrale verwarming of televisie, en reizen te voet of per kar... Rondleiding door een Amish boerderij om meer te leren over hun geschiedenis en gebruiken. Doorreis naar Washington en vanavond geiet u van een Mexicaans diner. Overnachting in de regio.

dag 5

Washington - Raleigh

1 dag

450 km

Stadsrondleiding door Washington, de hoofdstad van de Verenigde Staten. Sightseeing door de stad waarbij u (van buitenaf) de beroemde "National Mall" ontdekt, het historische en culturele hart van de stad, de beroemdste openbare gebouwen van de Verenigde Staten zoals het Witte Huis, het Memorial voor President Lincoln en zijn 36 imposante zuilen, het Vietnam Veterans Memorial, vervolgens de beroemde Reflecting Pool die u naar het Washington Monument zal leiden. Aan de andere kant van de National Mall bevinden zich het Hooggerechtshof, het Capitool, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres, en de Library of Congress, de grootste bibliotheek ter wereld met meer dan 26 miljoen boeken, films, documenten en foto's. Hamburger-lunch in een typische jaren 50-dinner. Doorreis naar Raleigh, North Carolina. Vrij avondmaal en overnachting.

dag 6

Raleigh - Charleston

1 dag

450 km

Beknopte stadsrondrit van Raleigh. U ondekt er een landschap dat wordt gekenmerkt door prachtige parken en een harmonieuze mix van geavanceerde onderzoeksindustrieën en oude tradities. Rijd dan naar Charleston. Vrije lunch bij aankomst en daarna bezoek aan de Magnolia Plantation.  Het park, dat dateert uit de jaren 1680, bevat meer dan 900 soorten camelia's, 250 soorten azalea's en honderden soorten die het hele jaar door bloeien. Daarna kan u op eigen tempo de historische binnenstad van Charleston verkennen. Diner en overnachting in Charleston.

dag 7

Charleston - Savannah - St Augustine

1 dag

460 km

We rijden verder naar Savannah en bezoeken het historische district, met zijn onmiskenbare zuidelijke charme (met plaatselijk vervoer). Ontdek aan de waterkant de mooie geplaveide straten van Factor's Walk en River Street waar de oude katoenpakhuizen zijn omgetoverd tot winkels, tavernes en restaurants. Geniet van een vrije lunch en ontdek verder de charme van deze gezellige stad. Daarna verder naar St Augustine, de oudste stad van Florida. Vrij avondmaal en overnachting.

dag 8

St Augustine - Kennedy Space Center - Orlando

1 dag

300 km

Deze ochtend ontdekt u San Augustine en brengt u een bezoek aan het St Augustine History Museum. Ga verder naar het Kennedy Space Center bij Cape Canaveral Air Force Station, want uw vakantie is niet compleet zonder een uitstapje naar het Kennedy Space Center! Vrije lunch ter plaatse en daarna onvergetelijke rondleiding door het Amerikaanse centrum voor ruimtevaartoperaties. Bekijk de IMAX-film, bezoek het lanseerplatform van twee space-shuttles, het Appolo Center en de "Saturn V Rocket". Daarna doorreis naar Orlando. Diner en overnachting.

dag 9

Orlando - Miami en bezoek

1 dag

390 km

Vandaag rijden we naar Miami. Lunch bij aankomst. Bezoek aan Miami. U ontdekt de Art Deco wijk, een van de grootste historische wijken van de 20e eeuw. Dez wijk telt meer dan 800 historische gebouwen uit de jaren 20, 30 en 40, die gerestaureerd zijn in overeenstemming met hun tijd. Ga verder naar South Beach, het historische Espanola Way met zijn mediterrane stijl, en Miami Beach dat zich uitstrekt tussen land en oceaan met zijn kilometers lange stranden. Ga verder naar het centrum met Bayside en de Bayside Market Place. Rij over de beroemde Brickel Avenue, het financiële centrum van de stad met de meeste grote banken. Stop dan in Coral Gables met zijn boulevards en kanaaltjes. Bezoek tenslotte Coconut Grove, het historische centrum van de stad met een sfeer die vergelijkbaar is met die van Montmartre. Vrij avondmaal en overnachting.

dag 10

Miami - Key West

1 dag

260 km

Vertrek naar het zuidelijkste punt van de staat Florida, via de beroemde Overseas Highway, gebouwd op pijlers in de oceaan. Onderweg ontdekt u de vele verbonden Keys, met namen als Key Largo, Plantation Key, Big Pine Key. Je bereikt Key West op tijd voor een vrije lunch. Ontdekking van Key West, een stadje recht uit de postkaarten van tropische eilanden, waar het goed leven is in slow motion, nippend aan een cocktail in de zon... Bij uw bezoek passeert u ook het beroemde huis van Ernest Hemingway. Vrij avondmaal en logies.

dag 11

Key West - Everglades - Miami

1 dag

340 km

Deze voormiddag rijden we terug noordwaarts naar de Everglades. Vrij middagmaal en daarna ontdekking van dit opmerkelijke natuurpark. Geniet van een tochtje met de 'airboat' en een presentatie en kennismaking met alligators! Mogelijkheid om een baby alligator aan te raken of vast te houden! Bezoek dit uitgestrekt subtropische gebied in de Verenigde Staten. Water is overal aanwezig en de flora lijkt sterk op die van het Caribisch gebied. 300 vogelsoorten en vele andere dieren, waaronder krokodillen, vinden een toevluchtsoord in dit natuurreservaat. Ga door naar Miami. Check-in in je hotel in Miami Beach. Cubaans diner en overnachting in Miami Beach.

dag 12

Vertrek uit Miami

1 dag

25 km

Geniet deze ochtend nog van een paar uurtjes relax of ga voor last minute shopping. Daarna transfer naar de luchthaven en einde van deze prachtige reis.

DE NEW YORK A MIAMI 3155 (EUS00036)
is beschikbaar vanaf 2706 EUR

Kamers 01.04.24 - 31.05.24 01.06.24 - 31.10.24
TWEEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K22) 2756 2706
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 2756 2706
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 2462 2424
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 2561 2520
EENPERSOONSKAMER (K11) 3808 3716
per kind in kamer van ouders 2 - 12 (DACHD12) 2147 2124
MAALTIJDEN VOLGENS PROGRAMMA (R02) Free Free

Inbegrepen

* Transfer luchthaven/hotel en hotel/luchthaven.
* Verblijf in de aangegeven hotels of gelijkwaardig - logies en taksen.
* Vervoer per touringcar 'Grand Tourisme' met airconditioning en een Franssprekende gids voor een groep van 23 personen en meer
* Vervoer per minibus met airconditioning met 25 zitplaatsen en Franssprekende chauffeur voor groepen van 22 personen en minder
* Bagage-handling enkel alleen in Miami Beach aan het eind van de tour
* Continentaal of Amerikaans ontbijt, afhankelijk van het hotel.
* Reis op basis van halfpension volgens het programma (geen diner op dag 1 en geen middagmaal noch avondmaal op dag 7, 10 en op de dag van vertrek)
* De in het programma genoemde bezoeken
* Lokale staattaksen.

Niet inbegrepen

Alle niet vermelde diensten zoals:

 • Internationaal reispas en eventuele kosten voor
  • ESTA - 21 USD per persoon-2 jaar geldig (USA) en/of
  • ETA- 7 CAD per persoon 5 jaar geldig (Canada).   
 • Vliegtuigtickets, luchthaventaksen, fueltoeslagen, security fees, enz. Vraag ons naar de beste prijzen hiervoor.
 • Kosten voor vervullen van sanitaire / gezondheids paspoorten en of tests
 • Transfert van de luchthaven naar hotel bij aankomst en omgekeerd bij vertrek, tenzij anders vermeld in de beschrijving
 • Maaltijden in de hotels of er buiten, tenzij anders vermeld bij bevestiging.
 • Annulatieverzekering, Bijstandsverzekering, Bagageverzekering, enz.
 • Alle persoonlijke uitgaven (Food & Drinks), soevenirs, enz.
 • Fooien voor chauffeur en gids (per persoon per dag +/- 4usd)

Goed om te weten

VLUCHTEN:

Wings ’n Wheels biedt U een ruime keuze aan Europese en Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen die elke dag vluchten verzorgen vanuit Brussel (Zaventem) naar Amerika en Canada, en ook vanaf de belangrijkste luchthavens in de buurlanden (vb Amsterdam, Parijs...).

Internationale & eventuele binnenlandse vluchten zijn NIET in de prijzen inbegrepen, tenzij specifiek anders vermeld wordt. Meer en meer passen luchtvaartmaatschappijen heel snel prijzen aan volgens de bezetting en marktsituatie. Stuur het contactformulier hieronder naar uw reiskantoor (Kies in de lijst het postnummer of de naam van de gemeente of naam van het reiskantoor) of stuur het formulier naar info@wnw.be met uw gewenste heenreis- en terugreisdatum alsook naam, voornaam en geboortedatum van iedere persoon en Wings ’n Wheels zal U snel en vrijblijvend de beste vlucht / prijs combinatie voorstellen.

REISUITBREIDING:

Indien u extra nachten voor of na de begeleide reis wenst of een andere uitbreiding van uw reis verkiest, vermeldt dit dan ook zo gedetailleerd mogelijk in uw mail. Dit alles kan een invloed hebben op vluchtencombinaties en prijzen.