Panoramic Florida - Nederlandstalige begeleiding

Panoramic Florida - Nederlandstalig begeleide rondreis. 11 dagen/10 nachten. Begin: Miami - Einde: Miami.
Optie: EXTRA DAGEN STRANDVAKANTIE te MIAMI BEACH na deze rondreis. Prijs op aanvraag volgens het gekozen hotel.

Internationale & eventuele binnenlandse vluchten zijn niet inbegrepen, prijzen van deze kunnen snel wijzigen door vraag en aanbod. Stuur via het contactformulier hieronder met uw gewenste heenreis- en terugreisdatum samen met naam, voornaam en geboortedatum van iedere reiziger naar uw reiskantoor en Wings ’n Wheels en wij zoeken voor U onmiddellijk en vrijblijvend het beste vluchtvoorstel.

2024 DEPARTURE DATES
JANUARY No departures
FEBRUARY
MARCH
APRIL
MAY
JUNE     1        
JULY     20  
AUGUST     3        
SEPTEMBER     7    21    
OCTOBER No departures
NOVEMBER
DECEMBER

Dag
Jour
Day
2024 Hotels  (or Similar)
category
Maaltijden/Repas/Meals
Breakfast/Ontbijt/P-déjeuner
Lunch/Middagmaal/Déjeuner
Dinner/Avondmaal/Diner
No meal/free
1 Miami: TownePlace Suites Miami Airport No meals
2 Key West: 24 North Hotel Breakfast
3 Florida City: Quality Inn Breakfast
4 Clearwater: AC Hotel Clearwater Beach Breakfast
5 Clearwater: AC Hotel Clearwater Beach Breakfast
6 Lake Buena Vista: Rosen Inn LBV Breakfast
7 Lake Buena Vista: Rosen Inn LBV Breakfast
8 Lake Buena Vista: Rosen Inn LBV Breakfast
9 Miami: Hilton Garden Inn South Beach Breakfast
10 Miami: Hilton Garden Inn South Beach Breakfast
11 Reisuitbreiding of Terugvlucht Breakfast

 • dag 01: Aankomst Miami Airport
 • dag 02: Miami Beach - Key West
 • dag 03: Key West - Florida City
 • dag 04: Florida City - Everglades - Clearwater
 • dag 05: Clearwater
 • dag 06: Clearwater - Homossa Springs - Orlando
 • dag 07: Orlando
 • dag 08: Orlando - Daytona Beach - St-Augustine - Orlando
 • dag 09: Orlando - Kennedy Space Center - Miami
 • dag 10: Miami Beach
 • dag 11: Vertrek Miami
x
dag 1

Aankomst Miami Airport

1 dag

20 km

Bij aankomst, vrije transfer (niet inbegrepen) naar het hotel. U kan gebruik maken van de gratis Sheraton hotel shuttle. Check-in, vrije tijd en logies.

dag 2

Miami Beach - Key West

1 dag

270 km

Vandaag starten we met een beknopte sightseeing tour door Miami. Daarna rijden we door naar The Keys. In Islamorada maken we een tussenstop en bezoeken we Robbie’s Tarpon Marina waar u de kans krijgt om hongerige, reusachtige ‘tarpons’ te voederen. Eind van de namiddag doorreis naar Key West voor logies. Vanavond kan u deelnemen aan een optionele excursies per catamaran : Ocean Sunset Cruise met drinks en muziek.

dag 3

Key West - Florida City

1 dag

290 km

Na het ontbijt geniet u van een ontspannen wandeling door het centrum van Key West. Vrije tijd voor wat quality time aan het zwembad, of om dit sympatieke stadje verder te verkennen. Optionele excursies worden voorzien. In de namiddag verlaten we Key West en rijden noordwaarts om de 'Upper Keys' te ontdekken en logies wordt voorzien in Florida City.

dag 4

Florida City - Everglades - Clearwater

1 dag

545 km

We verlaten Florida City en bezoeken een exotische orchideeënkwekerij en 'Robert is Here' een beroemde tropische fruitmarkt voor we verder gaan naar de Everglades 'River of grass' waar we aan boord gaan van een Airboat Ride om de fauna en flora te observeren, zoals alligators en als we geluk hebben, zien we een witstaarthert of rivierotters. Daarna reizen we via de historische Tamiami Trail door cipressenmoerassen en tropische natuur op weg naar Clearwater Beach, bekend om zijn prachtige witte zandstranden. Hier blijft u 2 nachten.

dag 5

Clearwater

1 dag

1 km

Breng de dag ontspannen door, lounge bij het zwembad of neem een duik in het warme water van de Golf van Mexico. Geniet van uw verblijf en ga winkelen, lekker eten en van een ruime keuze aan entertainment. Het hotel ligt aan de baai en op wandelafstand van het witte zand van Clearwater Beach en Pier 60, bekend om de nachtelijke parties bij zonsondergang. Watersporten zijn beschikbaar in de buurt.

dag 6

Clearwater - Homossa Springs - Orlando

1 dag

350 km

U ontdekt vandaag een iets ander Florida. Via de imposante Sunshine Skyway Bridge en Tampa, rijdt u naar Tarpon Springs voor een oponthoud in dit beroemde ‘Griekse’ sponsenstadje. Dan verder noordwaarts naar Homosassa Springs State Park waar u kennis maakt met de typische fauna en flora van deze kustregio. De dag eindigt te Orlando waar gelogeerd wordt voor 3 nachten. 

dag 7

Orlando

1 dag

1 km

Vrije dag of facultatief bezoek aan één van de beroemde attractieparken. SEAWORLD met o.a. spectakel van orka's, dolfijnen en zeeleewen, ontdek Terror of the Deep, Wild Arctic, Journey to Atlantis' of UNIVERSAL STUDIOS met o.a. Men in Black, Ghostbusters, Earthquake, Back to the Future, Jurassic Park, Transformers, Twister en niet te vergeten het spetterende vuurwerk 'IllumiNation, of aan één van de prachtige DISNEY PARKEN zoals EPCOT of Magic Kingdom of Animal Kingdom.

dag 8

Orlando - Daytona Beach - St-Augustine - Orlando

1 dag

355 km

Deze voormiddag rijdt u richting Saint Augustine en bezoek aan het historische centrum met het beroemde Castillo de San Marco, de vele typische gebouwen in 'Spaanse' stijl, het San Augustin Antiguo, een echt openluchtmuseum en veel meer. Daarna richting Daytona Beach en ontdekt er de charmes van deze geanimeerde badplaats, beroemd om de 'Speedway' en de enige badplaats waar met de wagen op het strand mag gereden worden. Daarna terug naar Orlando voor logies. Indien gewenst, kan u deze dag ook in Orlando blijven en genieten van een extra dag parkbezoek.

dag 9

Orlando - Kennedy Space Center - Miami

1 dag

435 km

U verlaat Orlando vroeg in de ochtend en rijdt naar het beroemde Kennedy Space Center gelegen op het schiereiland van Cap Canaveral. Bezoek aan het NASA center, aan de lanceerinstallaties, de Rocket Garden, het complex Spaceport USA en veel meer. Daarna doorreis naar Miami waar u rond 18u. aankomt. Logies. 

dag 10

Miami Beach

1 dag

1 km

Geniet van een dagje rust aan het zwembad of op het strand. Er is ook de mogelijkheid om de stad nog verder te verkennen of op ontdekking te gaan in de vele boetieks en shoppingcentra van de stad.

dag 11

Vertrek Miami

1 dag

30 km

Vrije voormiddag, daarna vrije transfer (niet inbegrepen) naar de luchthaven en einde van deze prachtige reis. 

EUS00018 (EUS00018)
is beschikbaar vanaf 1939 EUR

Kamers 01.06.24 - 31.10.24
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1939
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 1569
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 1696
EENPERSOONSKAMER (K11) 2767
per kind in de kamer van de ouders 8 - 16 (DACHD16) 933
ALL INCLUSIVE (R01) Free

Inbegrepen

- 10 overnachtingen in de vermelde hotels (of gelijkwaardig).

- 10 x ontbijten

- Rondreis per luxe-autocar.

- Bezoeken en uitstappen volgens het programma.

- Airboat ride in de Everglades, Robbie's Tarpon Marina, Homosassa Springs State Park, toegang tot het Castillo San Marco en tot Kennedy Space Center.

- Diensten van een Nederlandstalig gids tijdens de rondreis.

- De lokale taksen.

- Fooi voor de chauffeur

 

 

 

Niet inbegrepen

Alle niet vermelde diensten zoals:

 • Internationaal reispas en eventuele kosten voor
  • ESTA - 21 USD per persoon-2 jaar geldig (USA) en/of
  • ETA- 7 CAD per persoon 5 jaar geldig (Canada).   
 • Vliegtuigtickets, luchthaventaksen, fueltoeslagen, security fees, enz. Vraag ons naar de beste prijzen hiervoor.
 • Kosten voor vervullen van sanitaire / gezondheids paspoorten en of tests
 • Transfert van de luchthaven naar hotel bij aankomst en omgekeerd bij vertrek, tenzij anders vermeld in de beschrijving
 • Maaltijden in de hotels of er buiten, tenzij anders vermeld bij bevestiging.
 • Annulatieverzekering, Bijstandsverzekering, Bagageverzekering, enz.
 • Alle persoonlijke uitgaven (Food & Drinks), soevenirs, enz.
 • Fooien voor chauffeur en gids (per persoon per dag +/- 4usd)

Goed om te weten

VLUCHTEN:

Wings ’n Wheels biedt U een ruime keuze aan Europese en Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen die elke dag vluchten verzorgen vanuit Brussel (Zaventem) naar Amerika en Canada, en ook vanaf de belangrijkste luchthavens in de buurlanden (vb Amsterdam, Parijs...).

Internationale & eventuele binnenlandse vluchten zijn NIET in de prijzen inbegrepen, tenzij specifiek anders vermeld wordt. Meer en meer passen luchtvaartmaatschappijen heel snel prijzen aan volgens de bezetting en marktsituatie. Stuur het contactformulier hieronder naar uw reiskantoor (Kies in de lijst het postnummer of de naam van de gemeente of naam van het reiskantoor) of stuur het formulier naar info@wnw.be met uw gewenste heenreis- en terugreisdatum alsook naam, voornaam en geboortedatum van iedere persoon en Wings ’n Wheels zal U snel en vrijblijvend de beste vlucht / prijs combinatie voorstellen.

REISUITBREIDING:

Indien u extra nachten voor of na de begeleide reis wenst of een andere uitbreiding van uw reis verkiest, vermeldt dit dan ook zo gedetailleerd mogelijk in uw mail. Dit alles kan een invloed hebben op vluchtencombinaties en prijzen.