Begeleide rondreis met autocar

Eastern Wonders - Engels & Nederlandstalige begeleiding

Eastern Wonders - Nederlands/Engelstalig begeleide rondreis. 11 dagen/10 nachten. Begin: New York - Einde: New York.

2022 DEPARTURE DATES  ENGLISH/DUTCH
JANUARY No departures
FEBRUARY
MARCH
APRIL       23  
MAY 7     21  
JUNE 4   18    
JULY 2   16   30
AUGUST   13   27  
SEPTEMBER 3 10   24  
OCTOBER No departures
NOVEMBER
DECEMBER
 • dag 01: New York - transfert - hotel - vrij
 • dag 02: New York - Boston
 • dag 03: Boston - Quebec City
 • dag 04: Quebec - Montreal
 • dag 05: Montreal - Ottawa - Toronto
 • dag 06: Toronto - Niagara Falls
 • dag 07: Niagara Falls - Gettyburg - Amish Country
 • dag 08: Amish Country - Washington
 • dag 09: Washington - bezoek
 • dag 10: Washington - Philadelphia - New York
 • dag 11: New York - vertrek
x
dag 1

New York - transfert - hotel - vrij

1 dag

25 km

Na aankomst op de luchthaven, vrije transfer (niet inbegrepen) naar het hotel waar u kennis maakt met de begeleider van deze trip. De rest van de dag is vrij om deze bruisende stad te ontdekken. Logies.

dag 2

New York - Boston

1 dag

350 km

Deze ochtend verlaat U New York en reist u per autocar, langs de schitterende kustregio van Connecticut en Rhode Island naar Boston, Massachusetts. Aankomst in de namiddag en meteen stadswandeling langs de "Freedom Trail" langs historische gebouwen zoals het State House, King's Chapel, Faneuil Hall Marketplace en voorbije beroemde pubs en kroegen die soms als decor dienen in Tv-series en films. Vrije avond en logies.

dag 3

Boston - Quebec City

1 dag

630 km

Vanmorgen reis je door de landelijke staten van New Englans als New Hampshire en Vermont op weg naar Canada. U passeert kleine pittoreske dorpjes en de White Mountains, bijzonder mooi tijdens de herfst. U steekt de internationale grens over om om de Canadese provincie Québec binnen te gaan. Misschien tijd voor bezoek aan een authentieke esdoorn boerderij en maak deze avond van de gelegenheid gebruik om te proeven van de
gevierde Frans-Canadese keuken (optioneel).

dag 4

Quebec - Montreal

1 dag

250 km

Deze voormiddag geniet u van een boeiende rondrit door deze schilderachtige stad: de oude stadskern (door de Unesco uitgeroepen tot World Heritage patrimonium), Chateau Frontenac, Terrasse Dufferin, het Battlefield Park, enz. Tijd voor een gezellige wandeling langs de rivier en door de beroemde 'Rue du Trésor'. In de namiddag vertrek naar Montreal waar u bij aankomst meteen start met een verkenningstocht van 'le Vieux Montréal' met haltes aan de basiliek Notre Dame en aan Place Jacques Cartier. Vrije avond en logies.

dag 5

Montreal - Ottawa - Toronto

1 dag

620 km

's Morgens vroeg reist u naar Ottawa, prachtig historische stad en hoofdstad van Canada. Standsrondrit met o.a. het Canada National Capitol, ambassades, musea en de pittoreske Rideau Falls. Na Ottawa, trekt u verder richting Toronto met halte onderweg vlakbij Lake Ontario van waar u een schitterend panorama krijgt op de natuur van "The Thousand Islands" (optionele boottocht). In de late namiddag aankomst te Toronto en intrek in het hotel. Logies.

dag 6

Toronto - Niagara Falls

1 dag

160 km

Deze voormiddag bezoek aan deze moderne stad opgetrokken uit glas en staal met o.a. City Hall en CN Tower, musea, moderne wolkenkrabbers en historische gebouwen en veel meer. Daarna vertrekt u naar de indrukwekkende Niagara watervallen waar u kan deelnemen aan een optionele boottocht die u tot aan de voet van de wereldberoemde watervallen brengt. Vrije tijd voor een uitgebreide wandeling en logies.

dag 7

Niagara Falls - Gettyburg - Amish Country

1 dag

560 km

Vandaag trekken wij door het gebied van de Finger Lakes, op weg naar het zuiden. U reist door het prachtige glooiende landschap van de staat Pennsylvania en brengt een bezoek aan de Gettysburg Civil War National Battleground site, de plaats waar ooit één van de grootste veldslagen van de Amerikaanse geschiedenis plaatsvvond. Dan verder langs de Susquehanna rivier naar het zuiden van de staat, de regio waar de 'Amish' hun tradities in ere houden. Vrije avond en logies.

dag 8

Amish Country - Washington

1 dag

250 km

Deze voormiddag maakt u van dichtbij kennis met de 'Amish', met hun tradities en hun manier van leven, zonder elektriciteit of modern comfort. Bezoek aan een lokaal museum en daarna op weg door het zuiden van de staat Pennsylvania richting Washington waar de dag eindigt. Intrek in het hotel en vrije avond.

dag 9

Washington - bezoek

1 dag

30 km

De voormiddag wordt gevuld met een boeiende stadsrondrit waar u meer verneemt over de geschiedenis en de politieke kracht die van deze stad uitgaat. U rijdt voorbij beroemde gebouwen en monumenten zoals het Witte Huis, het Kapitool, Smithsonian Institute, Lincoln & Washington Memorial, Arlington Cemetery, enz. De namiddag is vrij voor eigen verkenning of voor shopping. Logies. 

dag 10

Washington - Philadelphia - New York

1 dag

385 km

Vandaag trekken we terug noordwaarts en brengen een kort bezoek aan de stad Philadelphia, bakermat van de Amerikaanse onafhankelijkheid. U vindt er de beroemde ‘Liberty Bell’, Independance Hall, Penn’s Landing en veel meer. Deze etappe eindigt te New York met het voorziene logies.

dag 11

New York - vertrek

1 dag

25 km

Tijd voor een laatste wandeling of voor ultieme shopping. Vrije transfer (niet inbegrepen) van het hotel naar de luchthaven n terugreis of eventuele verlenging mogelijk mits supplement.

EASTERN WONDERS DISC-MEERTALIG 1317 (EUS00043)
is beschikbaar vanaf 1425 EUR

Kamers 01.04.22 - 31.08.22 01.09.22 - 31.10.22
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1425 1512
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 1106 1184
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 1208 1287
EENPERSOONSKAMER (K11) 2131 2220
Kinderen in kamer van ouders 2 - 12 (DACHD12) 589 595

Inbegrepen

- 10 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig / enkel logies.

- Rondreis per luxe-autocar.

- Bezoek aan Boston, Québec, Montréal, Ottawa, Toronto, Niagara Falls, Washington en orientatie tocht door Philadelphia.

- De bezoeken en uitstappen vermeld in het programma.

- De diensten van een meertalige gids tijdens de rondreis (Engels/nederlands)

- De lokale taksen

(Kinderen jonger dan 8 jaar worden niet toegelaten)