Begeleide rondreis met autocar

The Best of the East - Nederlandstalige begeleiding

The Best of the East - Nederlandstalig begeleide rondreis. 18 dagen/17 nachten. Begin: New York - Einde: Miami.

2021 DEPARTURE DATES
JANUARY No departures
FEBRUARY
MARCH
APRIL - - - - -
MAY - - - - 28
JUNE - - - - -
JULY - 16 - 30 -
AUGUST - - - - -
SEPTEMBER 3 - - 24 -
OCTOBER - - - - -
NOVEMBER

No departures

DECEMBER
Dag Jour Day Hotels (or Similar) catégorie Maaltijden/Repas/Meals B= Breakfast/Ontbijt/P-déj. L=Lunch/Middagmaal/Déjeuner D=Dinner/Avondmaal/Diner X=no meal/free
1 Sheraton New York Times Square **** No meals
2 Sheraton New York Times Square **** No meals
3 Sheraton Framingham **** No meals
4 Wyndham Garden Niagara Falls B
5 Wyndham Garden Niagara Falls B
6 Holiday Inn Lancaster **** B
7 Marriott Courtyard Washington B
8 Marriott Courtyard Washington B
9 Sheraton New York Times Square **** B
10 Uitbreiding reis of Terugvlucht  
 • dag 01: Aankomst te New York
 • dag 02: New York
 • dag 03: New York - Boston
 • dag 04: Boston - Niagara Falls
 • dag 05: Niagara Falls - Toronto - Niagara Falls
 • dag 06: Niagara Falls - Amish Country - Lancaster
 • dag 07: Lancaster - Gettysburg - Washington
 • dag 08: Washington
 • dag 09: Washington - Vlucht - Miami
 • dag 10: Miami - Key West
 • dag 11: Key West
 • dag 12: Marathon - Naples - Sarasota
 • dag 13: Sarasota
 • dag 14: Sarasota - Tarpon Springs - Orlando
 • dag 15: Orlando
 • dag 16: Orlando - Daytona - St.-Augustine - Orlando
 • dag 17: Orlando - Kennedy Space Center - Miami
 • dag 18: Vertrek Miami
x
dag 1

Aankomst te New York

1 dag

Na aankomst op de luchthaven, vrije transfer (niet inbegrepen) naar het gereserveerde hotel. De rest van de namiddag is vrij voor een eerste verkenning.

dag 2

New York

1 dag

U geniet van een halve dag stadsrondrit als eerste kennismaking met deze bruisende stad: Broadway & Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building, Fifth Avenue, Central Park, Ground Zero... en veel meer. Vrije namiddag voor eigen ontdekking (zie ook pag. 14 voor extra tickets en excursies). Logies. (BKF+).

dag 3

New York - Boston

1 dag

350 km

's Morgens vroeg verlaten we de stad en reizen langs de schitterende kustregio van Connecticut en Rhode Island naar Boston, Massachusetts. Aankomst in de namiddag en meteen start een stadsrondrit door het historische gedeelte van Boston met o.a. Copley Square, Beacon Hill, enz. Daarna vrije tijd en logies in het hotel (BKF+).

dag 4

Boston - Niagara Falls

1 dag

755 km

Vandaag brengt de autocar ons door het hartje van de staat Massachusetts waar een kort oponthoud voorzien wordt aan het pittoreske stadje Stockbridge. Daarna, door het golvende landschap van de staat New York, via prachtige wijngaarden rond de Finger Lakes, tot Buffalo en de beroemde Niagara Falls. Na aankomst, intrek in het hotel. Vrije tijd en logies. (B).

dag 5

Niagara Falls - Toronto - Niagara Falls

1 dag

270 km

Deze voormiddag reist u naar Toronto, een bruisende, moderne stad aan Lake Ontario. Ontdek belangrijke toeristische attracties zoals de CN Tower, Skydome, Ontario Center, New City Hall en geniet van een optionele lunch in het reusachtige shoppingcenter EATON. In de namiddag terugrit naar Niagara en bezoek aan de ‘Falls’. Facultatieve boottocht met Hornblower Cruises tot aan de voet van de watervallen en voor vanavond (optioneel) diner in de Skylon Tower met panoramisch zicht op de regio. Logies: Best Western Cairn Croft. (B).

dag 6

Niagara Falls - Amish Country - Lancaster

1 dag

590 km

Deze voormiddag reist u in zuidelijke richting door de mooie glooiende landschappen van de staat Pennsylvania en via enkele pittoreske dorpjes bereikt u de streek waar de Amish wonen. U ontdekt er de 'good old times', het leven zonder wagen en zonder moderne voorzieningen. Logies. (B).

dag 7

Lancaster - Gettysburg - Washington

1 dag

650 km

Vandaag brengt u een bezoek aan Gettysburg, historisch erg belangrijk daar hier de strijd voor de onafhankelijkheid gestreden werd. Daarna doorreis tot Baltimore voor een korte stadsverkenning en optionele lunch. Eind van de namiddag, aankomst te Washington en intrek in het hotel voor logies. Vanavond: optionele stadsrondrit waarbij u de prachtige verlichting op de vele beroemde gebouwen en monumenten kan bewonderen (B).

dag 8

Washington

1 dag

U start de dag met een interessante stadsrondrit waarbij u meer verneemt over de geschiedenis en de politieke kracht die van deze stad uitgaat. U rijdt voorbij beroemde gebouwen en monumenten zoals het Witte Huis, het Kapitool, Smithsonian Institute, Washington Memorial, Lincoln Memorial en Arlington Cemetery. De namiddag is vrij voor eigen verkenning of voor shopping. (BKF+).

dag 9

Washington - Vlucht - Miami

1 dag

1691 km

Vrije tijd, daarna shuttle transfer naar één van luchthavens. De binnenlandse vlucht naar Miami (niet inbegrepen). Bij aankomst in Miami, shuttle transfer naar het hotel. (Shuttle transfers in Washington en Miami inbegrepen). (BKF+).

dag 10

Miami - Key West

1 dag

175 km

We starten de dag met een korte city tour in Miami, "The Magic City" en de buurten Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana en Bayside. Daarna reizen we zuidwaarts naar Islamorada en bezoek aan Robbie’s Tarpon Marina waar u de kans krijgt om hongerige, reusachtige ‘tarpons’ te voederen. Eind van de namiddag doorreis naar Key West waar u de 2 volgende nachten logeert. (B).

dag 11

Key West

1 dag

160 km

Vrije voormiddag. Rond de middag vertrek naar het zuidelijkste punt in Key West waar u geniet van vrije tijd om het eiland op eigen tempo te leren kennen. Er is een optionele dagexcursie waarbij u kan genieten van een Sunset Sail of ontdek wat cultuur tijdens Sunset Celebration op Mallory Square, een eeuwenoude traditie op Key West. Er is vrije tijd voor het diner en logies (B).

dag 12

Marathon - Naples - Sarasota

1 dag

545 km

We reizen vandaag via de Tamiami Trail richting Naples, een prachtige badplaats, gelegen aan de Golf van Mexico. Halte aan ‘Tin City’ een pittoreske markt in het oude stadscentrum. Na de lunch rijden we verder via Fort Myers tot Sarasota, beroemd om de prachtige zandstranden. Logies voor twee nachten in het hotel. (B).

dag 13

Sarasota

1 dag

Na alle drukte van de parken staat vandaag een dagje lekker niksen aan het strand of aan het zwembad op het programma. Vlakbij vindt u ook de winkeltjes, restaurants en terrasjes van St. Armand’s Circle. (BKF+).

dag 14

Sarasota - Tarpon Springs - Orlando

1 dag

310 km

U ontdekt vandaag een iets ander Florida. Via de imposante Sunshine Skyway Bridge en Tampa, rijdt u naar Tarpon Springs voor een oponthoud in dit beroemde ‘Griekse’ sponsenstadje. Dan verder noordwaarts naar Homosassa Springs State Park waar u kennis maakt met de typische fauna en flora van deze kustregio. De dag eindigt te Orlando waar gelogeerd wordt voor 3 nachten. (BKF+).

dag 15

Orlando

1 dag

Vrije dag of facultatief bezoek aan één van de beroemde attractieparken. SEAWORLD met o.a. spectakel van orka's en dolfijnen, ontdek Terror of the Deep, Wild Arctic, Journey to Atlantis' of UNIVERSAL STUDIOS met o.a. Ghostbusters, Earthquake, Back to the Future, Jurassic Park, Transformers, Twister en niet te vergeten het spetterende vuurwerk 'IllumiNation, of aan één van de prachtige DISNEY PARKEN zoals EPCOT of Magic Kingdom of Animal Kingdom (BFK+).

dag 16

Orlando - Daytona - St.-Augustine - Orlando

1 dag

355 km

Deze voormiddag rijdt u richting Daytona Beach en ontdekt er de charmes van deze geanimeerde badplaats en brengt er een bezoek aan de beroemde 'Speedway'. Daarna doorreis naar Saint Augustine en bezoek aan het historische centrum met het beroemde Castillo de San Marco, de vele typische gebouwen in 'Spaanse' stijl, het San Augustin Antiguo, een echt openluchtmuseum en veel meer. Vrije lunch ter plaatse. Daarna terug naar Orlando voor logies. (BKF+). Indien gewenst, kan u deze dag ook in Orlando blijven en genieten van een extra dag parkbezoek.

dag 17

Orlando - Kennedy Space Center - Miami

1 dag

435 km

U verlaat Orlando vroeg in de ochtend en rijdt naar het beroemde Kennedy Space Center gelegen op het schiereiland van Cap Canaveral. Bezoek aan het NASA center, aan de lanceerinstallaties, de Rocket Garden, het complex Spaceport USA en veel meer. Daarna doorreis naar Miami waar u rond 18u. aankomt. Logies. (BKF+).

dag 18

Vertrek Miami

1 dag

Vrije voormiddag, daarna transfer (niet inbegrepen) naar de luchthaven en einde van deze prachtige reis. (B).

BEST OF THE EAST TOUR 1370 (EUS00011)
is beschikbaar vanaf 2638 EUR

Kamers 28.05.21 - 28.05.21 16.07.21 - 16.07.21 30.07.21 - 30.07.21 03.09.21 - 03.09.21 24.09.21 - 24.09.21
TWEEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K22) 2662 2662 2662 2638 2638
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 2662 2662 2662 2638 2638
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 2113 2113 2113 2101 2101
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 2284 2284 2284 2260 2260
EENPERSOONSKAMER (K11) 3974 3974 3974 3916 3916
Kinderen in de kamer van de ouders 8 - 16 (DACHD16) 928 928 928 928 928
BKF ADDITIONAL BREAKFASTS (R70) 112 112 112 112 112

Inbegrepen

- 17 Overnachtingen in de vermelde hotels (of gelijkwaardig).

- 8 Ontbijten, meestal continentaal.

-Diensten van een Nederlandstalig gids tijdens de rondreis.

- Rondreis per luxe-autocar (van dag 3 tot en met dag 17).

- Sightseeing tour van New York, Boston, Niagara Falls, Toronto, Gettysburg, Washington, St. Augustine, Key West.

- Ticket voor de airboat ride in de Everglades, bezoek aan Robbie's Tarpon Marina en aan Homosassa Springs State Park, Castillo San Marco en Kennedy Space Center.

- Transfers naar de luchthaven in Washington en naar het hotel in Miami op dag 9.