Wings Over The West - AIRTOUR - Engelstalige begeleiding

Wings Over The West - Engelstalig begeleide rondreis. 15 dagen/14 nachten. Begin: Las Vegas - Einde: Las Vegas.

-

 2021 Afreisdata
monday 10 mai 2021
monday 24 mai 2021
monday 7 juin 2021
monday 21 juin 2021
monday 5 july 2021
monday 19 july 2021
monday 2 august 2021
monday 16 august 2021
monday 6 september 2021
maandag 13 september 2021
 • dag 01: Aankomst Las Vegas
 • dag 02: Las Vegas - Merced - Yosemite
 • dag 03: Yosemite - Sonoma - San Francisco
 • dag 04: San Francisco
 • dag 05: San Francisco - 17-Mile Drive - Monterey - California's Central Coast
 • dag 06: California's Central Coast - Santa Barbara - Los Angeles
 • dag 07: Los Angeles
 • dag 08: Los Angeles - Las Vegas
 • dag 09: Las Vegas - vrije dag
 • dag 10: Las Vegas - Grand Canyon - Williams
 • dag 11: Williams - Antilope Canyon - Page
 • dag 12: Page - Monument Valley - Page
 • dag 13: Page - Bryce Canyon - Zion
 • dag 14: Zion - Las Vegas
 • dag 15: Vertrek Las Vegas
x
dag 1

Aankomst Las Vegas

1 dag

Welkom in Las Vegas, een woestijnoase van neonlichten, non-stop opwinding en veel plezier om elke hoek. Bij aankomst op Las Vegas International Airport, individuele transfer naar uw hotel waar u uw begeleider ontmoet. Vrije tijd waarbij u een eerste ontdekking kan doen in de stad. Wandel over de beroemde Strip met mega-resorts, waag je kans in een van de vele casino's, dineer in een van de vele restaurants van wereldklasse, geniet van de nieuwste shows met verschillende sterren, of geniet van een adembenemend uitzicht tijdens een 30 minuten durende rit op de gloednieuwe, 550 meter hoge "High Roller" ... het hoogste observatiewiel ter wereld en de meest opwindende attractie om de Strip te bekijken.

dag 2

Las Vegas - Merced - Yosemite

1 dag

Uw reis begint met een korte vlucht aan boord van een privévliegtuig van Las Vegas naar Merced, de toegangspoort tot Yosemite National Park. Na aankomst in Merced stapt u aan boord van een bus en volgt u de oorspronkelijke route naar Yosemite langs Highway 140, de eerste route naar het park die reizigers rechtstreeks naar de vallei bracht langs de Merced River Canyon. Eenmaal in het park maak je kennis met een aantal van Yosemite's beroemdste en meest ontzagwekkende landschappen, waaronder Yosemite Falls (seizoensgebonden), Half Dome, El Capitan, Tunnel View, en Bridalveil Falls. Er zijn veel foto’s te nemen die perfect op een postkaart passen, dus zorg ervoor dat je je camera bij de hand hebt. (Ontbijt)

dag 3

Yosemite - Sonoma - San Francisco

1 dag

U verlaat de wonderen van Yosemite en gaat vandaag met de bus naar het westen, naar de geliefde ‘City by the Bay’, San Francisco. Onderweg bezoeken we een wijnmakerij in het meest befaamde Napa Valley en je hebt de tijd om de schilderachtige stad Sonoma te verkennen. San Francisco wordt om vele redenen beschouwd als één van de grootste steden ter wereld en de 49 vierkante kilometer grote stad - water aan de ene kant, heuvels aan de andere kant - leidt tot spectaculaire uitzichten, een veelheid aan etnisch diverse buurten en unieke ervaringen. (Ontbijt)

dag 4

San Francisco

1 dag

Deze ochtend maakt u een uitgebreide stadstour op een leuke en spannende manier die een goed overzicht van de stad geeft en stelt u in staat om veel van de beroemdste bezienswaardigheden van San Francisco te waarderen, waaronder de Golden Gate Bridge, Chinatown, Union Square en Fisherman's Wharf. En omdat een bezoek niet compleet zou zijn zonder een cruise over de baai, zult u de beroemde PIER 39 met de zeeleeuwen passeren terwijl u uw weg vervolgt langs de historische waterkant die de spectaculaire skyline van de stad onthult. Zorg ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de eersteklas foto haltes met vrij uitzicht in alle richtingen terwijl u onder de iconische Golden Gate Bridge door glijdt en het beruchte Alcatraz Island omcirkelt. De rest van de dag is vrij om op eigen tempo de geweldige bezienswaardigheden, scènes en buurten van de stad te verkennen. Ooit gereden op een nationaal herkenningspunt? Overweeg dan zeker om in één van de historische “cable cars” van San Francisco te stappen. En voor een extra kick, hang je aan het treeplankje, in Doris Day-stijl. (Ontbijt)

dag 5

San Francisco - 17-Mile Drive - Monterey - California's Central Coast

1 dag

Deze ochtend gaat u met de bus naar het zuiden en begint u aan een spannende reis langs één van de mooiste wegen ter wereld, 17-Mile Drive. De kustlijn van de Stille Oceaan wordt omhelsd door smaragdgroene velden en adembenemende landgoederen, en dit kustmonument loopt door Pacific Grove naar Pebble Beach. Neem daarna de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van Monterey in Old Fisherman’s Wharf, het centrum van de stad, in je op en verken Cannery Row's historische wijk aan het water. De kronkelende route langs de Pacific Coast Highway voert je verder naar het zuiden, door het schilderachtige dorpje Carmel-by-the-Sea en Big Sur, waar bergen in de Stille Oceaan duiken. Verder naar het zuiden loopt het landschap door tot in de met eikenbomen begroeide heuvels terwijl de snelweg langs Hearst Castle en Morro Bay loopt. Van hieruit ligt San Luis Obispo en het hart van de centrale kust van Californië op korte afstand landinwaarts. (Ontbijt)

dag 6

California's Central Coast - Santa Barbara - Los Angeles

1 dag

Na het ontbijt kunt u genieten van een bezoek aan het kleine stadje Solvang wanneer u zuidwaarts reist naar de charmante kuststad Santa Barbara, ook bekend als "De Amerikaanse Riviera". Na enige tijd langs de winkels in State Street, reist u verder naar het zuiden richting Los Angeles. ‘s Avonds hebt u vrije tijd in Los Angeles. (Ontbijt)

dag 7

Los Angeles

1 dag

De uitgebreide rondleiding door Los Angeles van vandaag stelt u in staat om de echte smaak van Zuid-Californië te proeven. U verkent de kust met Marina del Rey – Venice waarvan de promenade beroemd is om zijn Muscle Beach, en Santa Monica, de thuisbasis van één van de oudste pieren van Californië waar u enorm veel plezier kunt beleven. U kunt ook een glimp opvangen van de glitter en glamour van Hollywood terwijl u de Walk of Fame bekijkt, waar meer dan 2.400 sterren zijn geplaatst in het trottoir, TCL Chinese Theatre (voorheen Grauman's Chinese Theatre), de Sunset Strip en Beverly Hills, waar u misschien wel één of meerdere beroemdheden kunt spotten langs de Rodeo Drive. (Ontbijt)

dag 8

Los Angeles - Las Vegas

1 dag

Vandaag brengen we u naar de luchthaven waar u aan boord gaat van uw vliegtuig voor de korte vlucht terug naar Las Vegas. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is vrij te besteden om Las Vegas verder te ontdekken. (Ontbijt)

dag 9

Las Vegas - vrije dag

1 dag

Een hele dag vrij in de amusementshoofdstad van de wereld. Uw begeleider staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw dag. (Ontbijt)

dag 10

Las Vegas - Grand Canyon - Williams

1 dag

Stap vandaag aan boord van uw vliegtuig naar Grand Canyon National Park's South Rim. Vlieg over de Hoover Dam & Lake Mead waar u de Colorado River een weg ziet banen door de hele Canyon en de geschiedenis van de Canyon verder uittekent. Bij aankomst op Grand Canyon National Park Airport stapt u aan boord van een bus en begint u aan de tour. Stop langs de Rim bij indrukwekkende uitzichten waarvan het prachtige uitzicht spectaculaire fotomogelijkheden biedt. Neem de vintage trein van Grand Canyon Railway naar Williams. Eenmaal aan boord van de trein kunt u ontspannen en kijken naar een opmerkelijke wereld uit het raam die aan u voorbijgaat terwijl u wordt vermaakt door wandelende muzikanten. Er is zelfs een ouderwets vuurgevecht en een overval op de trein. (Ontbijt en lunch)

dag 11

Williams - Antilope Canyon - Page

1 dag

De reis van vandaag met de bus stelt u in staat om u te laten verbazen van een stuk van de historische Route 66 die deel uitmaken van de hoofdstraten in zowel Williams als Flagstaff. Net ten noorden van Flagstaff, toont Sunset Crater National Monument de resultaten van de recente vulkanische activiteit met zijn kleurrijke kraters en enorme uitgestrektheid van gekartelde, gedraaide lava, nog steeds onbedekt door een vegetatie en zuiver zwart van kleur, hoewel de laatste grote uitbarsting in 1065 plaatsvond. Ervaar vervolgens een harmonie die je nog nooit eerder hebt gezien in Antelope Canyon, de meest gefotografeerde slot canyon ter wereld. De Antelope Canyon, gevormd door honderden jaren water dat door zandsteen stroomt, is zowel een heilige plaats voor de Navajo als een favoriete bestemming voor bezoekers uit de hele wereld. Vervolg naar Page, gelegen aan het meer Lake Powell. U zult merken dat u zich in het hart van een ongeëvenaarde schoonheid bevindt. (Ontbijt)

dag 12

Page - Monument Valley - Page

1 dag

Bereid u vandaag voor om enkele van de meest iconische “sandstone buttes” van Monument Valley en het hart van de heilige Navajo natie te zien. Torenhoge zandsteen rotsformaties vanaf de dalbodem stijgen naar de hemel en zijn in de loop der tijd gebeeldhouwd in dit West-Amerikaanse wonderland. Na een bezoek aan Monument Valley keren we vandaag terug naar Page. (Ontbijt)

dag 13

Page - Bryce Canyon - Zion

1 dag

Vandaag gaat u met de bus naar het westen, naar Bryce Canyon National Park gelegen in de staat Utah. Bryce Canyon bestaat uit een serie hoefijzervormige amfitheaters waar de kracht van wind, water en geologische chaos de roze kliffen heeft geëtst en de kleurrijke kalksteenrots heeft gevormd tot duizenden torens die "hoodoos" worden genoemd. Ga verder naar Zion National Park, Utah's oudste nationale park dat bekend staat om zijn ongelooflijke ravijnen, weelderige bossen en spectaculaire uitzichten. Hier kunt u de enorme zandstenen kliffen van crème, roze en rood bewonderen die in de helderblauwe lucht zweven. (Ontbijt)

dag 14

Zion - Las Vegas

1 dag

Vervolg uw weg naar het westen met de bus om terug te keren naar Las Vegas. Vrije tijd bij aankomst om meer van de bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Als de nacht eenmaal is aangebroken, zult u merken dat de Las Vegas Strip echt tot leven komt en de woestijnlucht verlicht met zijn neonreclame en prachtige displays. Een optionele nachttour biedt een spectaculair uitzicht over de Strip en Downtown. Ervaar de spektakels, de actie en de verlichting van deze vermakelijke stad die nooit slaapt. (Ontbijt)

dag 15

Vertrek Las Vegas

1 dag

Individuele transfer naar Las Vegas International Airport voor uw vertrekvlucht. (Ontbijt)

Inbegrepen

 • Welkomstreceptie
 • Privé vliegtuigen op alle binnenlandse vluchtsegmenten
 • Uitgebreide stadsrondleiding door Los Angeles
 • Rondleiding door het Grand Canyon National Park met gids
 • Rondleiding door het Yosemite Nationaal Park met gids
 • San Francisco Bay Cruise
 • Uitgebreide stadsrondleiding door San Francisco
 • Napa Valley en Sonoma met wijnproeverij en wijngaardrondleiding
 • Rondleiding 17-Mile Drive en Monterey's Cannery Row
 • Vrije tijd om te verkennen
 • Antilope Canyon Tour
 • Bezoek Lake Powell, Zion en Monument Valley
 • Las Vegas Night Tour

Niet inbegrepen

Alle niet vermelde diensten zoals:

 • Internationaal reispas en eventuele kosten voor Esta (USA) of Eta (Canada).   
 • Vliegtuigtickets, luchthaventaksen, fueltoeslagen, security fees, enz. Vraag ons naar de beste prijzen hiervoor.
 • Kosten voor vervullen van sanitaire / gezondheids paspoorten en of tests
 • Transfert van de luchthaven naar hotel bij aankomst en omgekeerd bij vertrek, tenzij anders vermeld in de beschrijving
 • Maaltijden in de hotels of er buiten, tenzij anders vermeld bij bevestiging.
 • Annulatieverzekering, Bijstandsverzekering, Bagageverzekering, enz.
 • Alle persoonlijke uitgaven (Food & Drinks), soevenirs, enz.
 • Fooien voor chauffeur en gids (per persoon per dag +/- 4usd)

Goed om te weten

VLUCHTEN:

Wings ’n Wheels biedt U een ruime keuze aan Europese en Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen die elke dag vluchten verzorgen vanuit Brussel (Zaventem) naar Amerika en Canada, en ook vanaf de belangrijkste luchthavens in de buurlanden (vb Amsterdam, Parijs...).

Internationale & eventuele binnenlandse vluchten zijn NIET in de prijzen inbegrepen, tenzij specifiek anders vermeld wordt. Meer en meer passen luchtvaartmaatschappijen heel snel prijzen aan volgens de bezetting en marktsituatie. Stuur het contactformulier hieronder naar uw reiskantoor (Kies in de lijst het postnummer of de naam van de gemeente of naam van het reiskantoor) of stuur het formulier naar info@wnw.be met uw gewenste heenreis- en terugreisdatum alsook naam, voornaam en geboortedatum van iedere persoon en Wings ’n Wheels zal U snel en vrijblijvend de beste vlucht / prijs combinatie voorstellen.

REISUITBREIDING:

Indien u extra nachten voor of na de begeleide reis wenst of een andere uitbreiding van uw reis verkiest, vermeldt dit dan ook zo gedetailleerd mogelijk in uw mail. Dit alles kan een invloed hebben op vluchtencombinaties en prijzen.