Cruise - Rivier/Meer Individuele Reis

American Queen Steamboat Cruise - Portland, WA(Vancouver) -> Clarkston, WA (Spokane)

We nodigen u graag uit om de sereniteit van de wildernis in het noordwesten van de Stille Oceaan te ervaren aan boord... van de Amerikaanse Keizerin. De Columbia en Snake Rivers zijn vloeiende doorgangen naar zeldzame regio's. Neem de tijd om op het dek te blijven hangen. Kalmerende waterwegen leiden naar wijngaarden, en laat rustig de altijd bewegende wereld om je heen veranderen in een vat van rust en vrede - rijp voor het avontuur. De natuur leeft hier - in tegenstelling tot waar dan ook op aarde - en door historische plaatsen... en sluizen en dammen,  stromen deze machtige waterwegen. Zeeleeuwen zonnen op boeien terwijl de verre horizon zich ontdoet van zijn dekens,  om de hemel en zijn besneeuwde bergen te onthullen. De stilte van elke avond brengt kalmte en rust. vrede. Suikerspinnende zonsondergangen maken plaats voor een sterrenkijkersparadijs. Onze Melkweg, verspreide sterren en de maan versieren de duisternis, en herinnert ons eraan hoe klein we werkelijk zijn, als om te fluisteren, "Er is meer dan de dagelijkse drukte van de wereld." De constante transformatie van de wind draagt het vogelgezang en de zoete geur van de aarde door... open raam en deur als gasten zich in ontspanning wentelen. In de havens wacht, een wereld van ontdekking achter de zonovergoten hellingen en sierlijke watervallen die de rivieroevers tooien. Omarm het dramatische landschap en herbeleef de gewaagde heldendaden van grensverleggende avonturiers. Het is hier dat de geschiedenis gedijt in de parade van een rustig land, verheven door de rotsachtige kliffen en gerijpte bomen die zich uitstrekken tot ver onder de grond. Volg de doorgang op de voet van Meriwether Lewis en William Clark langs de Columbia en Snake Rivers aan boord van de Amerikaanse keizerin...

Portland, WA -> Clarkston, WA

2020 DEPARTURE DATES
JANUARY
FEBRUARY          
MARCH          
APRIL   12   26  
MAY   10   24  
JUNE   7   21  
JULY 5   19    
AUGUST 2   16   30
SEPTEMBER   13     27
OCTOBER   9   25  
NOVEMBER   8    
DECEMBER
  • dag 01: Vancouver WA
  • dag 02: Vancouver WA - Astoria
  • dag 03: Astoria - The Dalles
  • dag 04: The Dalles - Stevenson
  • dag 05: Stevenson - Cruising on the river
  • dag 06: River Cruising - On the river
  • dag 07: Richland - Clarkston
  • dag 08: Clarkston
  • dag 09: Clarkston
x
dag 1

Vancouver WA

1 dag

Vrij verblijf in Vancouver.

dag 2

Vancouver WA - Astoria

1 dag

150 km

Vandaag is de grote dag, breng nog een aantal uren door te Vancouver voor uw vertrek.

dag 3

Astoria - The Dalles

1 dag

280 km

Astoria staat bekend als de oudste Amerikaanse nederzetting ten westen van de Rocky Mountains. Duizenden jaren lang bewoonden de Clatsop-indianen het land dat nu bekend staat als Astoria. In 1805 leidden Lewis en Clark hun expeditie door de stad en brachten de winter door in Fort Clatsop. In 1813 voer een Brits oorlogsschip de Columbia-rivier op en verwierf het bezit van de stad en hield het de controle tot 1818, toen ze uiteindelijk instemden met een gezamenlijke bezetting van het land. 

dag 4

The Dalles - Stevenson

1 dag

80 km

Aan het einde van het Oregon Trail over land heeft The Dalles een unieke plaats in de geschiedenis als startplaats voor pioniers, soldaten, goudzoekers, avonturiers, revolverhelden. Lewis en Clark kampeerden op deze locatie in Rock Fort Camp tijdens hun historische reis in 1805 en 1806. Fort Dalles werd opgericht in 1850. De pioniers van Oregon Trail beëindigden hun reis over land bij The Dalles, en werden gedwongen om vlotten te bouwen en de "rivierweg" naar het westen te nemen naar Fort Vancouver en vervolgens naar de vallei van de Willamette River. Tienduizend jaar indiaanse handel vond plaats op de oevers van de Columbia-rivier, gevormd door de overstromingen in Missoula uit de ijstijd. De stad lag aan de voet van een reeks gevaarlijke stroomversnellingen die de bonthandelaren van de Hudson's Bay Company "The Dalles of the Columbia" noemden.

dag 5

Stevenson - Cruising on the river

1 dag

140 km

Aan de oevers van de schilderachtige Columbia rivier ligt de stad Stevenson. Een wandeling over het Rock Cove-pad of de waterkant van de Columbia River is een geweldige manier om de omgeving te ontdekken. Downtown Stevenson is de thuisbasis van unieke winkels, kunstgalerieën en restaurants. Stevenson ligt in het hart van het Columbia River Gorge National Scenic Area. Verken de oostelijke ingang van Mount St. Helens of de spectaculaire Lewis River Valley.

dag 6

River Cruising - On the river

1 dag

140 km

Breng een ontspannen dag door in de schilderachtige Columbia River Gorge. U kunt zich ontspannen op uw veranda en genieten van het spectaculaire landschap of genieten van een verscheidenheid aan activiteiten aan boord. Als u de voorkeur geeft aan een dag aan wal, kunt u ook kiezen voor een premium ervaring die u naar Pendleton, Oregon brengt terwijl het schip onderweg is. Daar heeft u de mogelijkheid om de stad te verkennen, te genieten van een heerlijke lunch, te winkelen in het centrum en een rondleiding te krijgen in de Pendleton Woolen Mill en de factory outlet store.

dag 7

Richland - Clarkston

1 dag

220 km

Richland ligt vlakbij de samenvloeiing van de Yakima en Columbia Rivier, het meest noordelijke punt dat door de Lewis en Clark Expeditie in 1805 werd bereikt. Richland werd voor het eerst opgericht in 1910 en bleef een kleine agrarische gemeenschap totdat het leger het en 670 vierkante mijl aangrenzend land in 1943 verwierf als de site van de Hanford Engineer Works die werd gebruikt om plutonium te produceren tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Vandaag de dag maken de historische B-reactor en andere belangrijke historische locaties deel uit van het nieuwe Manhattan Project National Historic Park. De stad is ook de thuisbasis van het Pacific Northwest National Laboratory en een dependance van de Washington State University.

dag 8

Clarkston

1 dag

Clarkston is gelegen tussen de Snake rivier en Clearwater rivier in het zuidoosten van Washington. Deze stad is de poort naar de diepste kloof van Noord-Amerika, Hells Canyon op de Snake River. De pittoreske uitzichten, het hele jaar door een mild klimaat en een diepe geschiedenis maken deze schilderachtige binnenhaven tot een meer dan gewenste stop. Breng de dag door in de voetsporen van de historische reis van Lewis en Clark - waar de stad zijn naam aan ontleent. Deze ongelooflijke stad is gevuld met artefacten en verhalen die de reizen van beroemde ontdekkingsreizigers verbeelden. Clarkston heeft het ideale klimaat voor bezoekers om te genieten van talloze activiteiten, waaronder vissen, schilderachtige wandelingen te ondernemen en de stad te verkennen.

dag 9

Clarkston

1 dag

Einde van deze fantastische reis, vrij verblijf te Clarkston of Spokane.

PriceInfo:

Vanaf prijzen per persoon: Cruise, Taksen, Havengelden

Outside Cabin: 3.965 Euro in tweerpersoonscabin (double)

Ter plaatse te betalen in USD: 18 à 20 % bedieningsgeld (Gratuities)

Inbegrepen

Cruise, maaltijden aan boord,