Cruise - Rivier/Meer Individuele Reis

American Queen Steamboat Cruise - Memphis / New Orleans

De Lower Mississippi River heeft heel veel verhalen te delen - een erfenis die van Memphis naar de Golf van Mexico stroomt. Ga aan boord van meer dan alleen een cruise, en keer terug met meer dan alleen herinneringen: ervaring, begrip, een verlicht perspectief. Laten we u kennismaken met het Amerikaanse Zuiden - wat het is geweest en wat het is geworden. Rond elke bocht van de rivier wacht een nieuw hoofdstuk. Geniet van de stille slagvelden van de Burgeroorlog, de verleidelijke Memphis-blues, de New Orleans jazz, de onweerstaanbare zuiderse keuken en een exclusief bezoek aan Nottoway Plantation.

MEMPHIS - NEW ORLEANS
2020 DEPARTURE DATES
JANUARY          
FEBRUARY          
MARCH          
APRIL   12   26  
MAY   10   24  
JUNE 7     21  
JULY 5 12   26  
AUGUST   9      
SEPTEMBER 6     20  
OCTOBER 4 11 18    
NOVEMBER 1 8 15 22 29
DECEMBER   13      
2021 DEPARTURE DATES
JANUARY          
FEBRUARY          
MARCH     14   28
APRIL   11   25  
MAY   9   23  
JUNE 6   20    
JULY          
AUGUST         29
SEPTEMBER   12   26  
OCTOBER   10      
NOVEMBER   7   21  
DECEMBER 5   19    
NEW ORLEANS - > MEMPHIS
2020 DEPARTURE DATES
JANUARY          
FEBRUARY          
MARCH          
APRIL 5   19    
MAY 3   17   31
JUNE   14   28  
JULY   12 19    
AUGUST 2   16   30
SEPTEMBER   13   27  
OCTOBER 4 11 18 25  
NOVEMBER   8 15 22  
DECEMBER   6      
2021 DEPARTURE DATES
JANUARY          
FEBRUARY          
MARCH   7   21  
APRIL 4     18  
MAY 2     16 30
JUNE     13    
JULY          
AUGUST   8      
SEPTEMBER 5     19  
OCTOBER 3     17  
NOVEMBER   14   28  
DECEMBER   12      
  • dag 01: Memphis
  • dag 02: Memphis - Greenville
  • dag 03: Greenville / Mississippi Delta - Vicksburg
  • dag 04: Vicksburg - Natchez
  • dag 05: Natchez - St. Francisville
  • dag 06: St. Francisville - Baton Rouge
  • dag 07: Baton Rouge - White Castle
  • dag 08: Nottoway Plantation - New Orleans
  • dag 09: New Orleans
x
dag 1

Memphis

1 dag

Geniet van uw vrij verblijf in Memphis. De avond is voor u om uzelf te laten kennismaken met de beroemde eetgelegenheden, unieke winkels en levendig entertainment van deze stad.
De Hospitality Desk bevindt zich in het pre rivier hotel waar u tussen 15.00 en 19.00 uur kan langs gaan. Hier kan ons vriendelijke personeel u helpen met alles, van algemene vragen over uw aankomende reis tot het reserveren van Premium Shore Excursions. Een vertegenwoordiger van de American Queen Steamboat Company, evenals een lokale vertegenwoordiger, zal hier beschikbaar om alles met u te regelen voor het verdere verloop van de reis.

dag 2

Memphis - Greenville

1 dag

250 km

Vrije tijd om de stad Memphis te ontdekken tot het vertrek rond 17.00 voor een onvergetelijke reis door de geschiedenis.

De officiële voyage check-in is open van 9.00 tot 12.00 uur. Gedurende deze tijd zullen onze vertegenwoordigers uw transfer naar het schip regelen en uw eventuele vragen beantwoorden.

dag 3

Greenville / Mississippi Delta - Vicksburg

1 dag

135 km

De Mississippi-delta is meer dan een geografisch gebied. Het is een manier van leven - een echte culturele ervaring gebaseerd op landbouw, muziek en geschiedenis. Deze kleine rivierstadjes zijn al eeuwenlang de inspiratiebron voor auteurs, muzikanten en kunstenaars.

dag 4

Vicksburg - Natchez

1 dag

120 km

Vicksburg combineert de zuidelijke cultuur en het erfgoed perfect met veel moderne attracties. Deze zuidelijke stad, die door president Abraham Lincoln wordt beschreven als de sleutel tot het zuiden, heeft een geschiedenis die in geen enkele andere stad uit de burgeroorlog is terug te vinden. Vicksburg werd gesticht in 1811 en groeide als een vitale rivierhavenstad. Het was een belangrijk onderdeel van de Burgeroorlog en draagt een groot deel van de geschiedenis van de stad in zich mee. Vandaag de dag is Vicksburg een populaire plek voor toeristen om de de keuken te proeven, de vele musea te bezoeken en het perfecte souvenir uit te zoeken.

dag 5

Natchez - St. Francisville

1 dag

130 km

Deze charmante rivierstad werd in 1716 gesticht en is daarmee de oudste stad van de Mississippi. De stad staat bekend om zijn elegantie, gastvrijheid en indrukwekkend behoud van de geschiedenis - te vinden op elke straathoek. Geniet van de unieke winkels, restaurants, musea en historische huizen.

dag 6

St. Francisville - Baton Rouge

1 dag

60 km

St. Francisville is opgericht in 1809. Hieronder waar St. Francisville zich nu bevindt, was een nederzetting genaamd Bayou Sara in de jaren 1790. Toen deze nederzetting werd verwoest door overstromingen en branden, werden veel van de structuren en artefacten naar St. Francisville getrokken waar ze nog steeds staan.  De stad wordt "twee mijl lang en twee meter breed" genoemd, maar dat betekent zeker niet dat ze niets te bieden hebben! Met meer dan 140 gebouwen in het National Register, prachtige plantagewoningen genesteld in het prachtige landschap en bruisende Main Street winkels, heeft dit schilderachtige stadje gelegen aan de bluffs van de Mississippi rivier een geheel eigen stijl.

dag 7

Baton Rouge - White Castle

1 dag

40 km

Genoemd door de Franse ontdekkingsreiziger, Sieur D'Iberville, naar een roodachtige paal die twee aparte tribale jachtgebieden markeert, Baton Rouge, de hoofdstad van Louisiana heeft een rijke culturele geschiedenis. De stad is de thuisbasis van het hoogste gebouw in de Verenigde Staten. Breng de dag door met het verkennen van alles wat Baton Rouge te bieden heeft, van de musea en de architectuur tot de winkels en de keuken - iedereen zal genieten van een spannende, drukke dag.

dag 8

Nottoway Plantation - New Orleans

1 dag

130 km

Nottoway is het grootste, meest glorieuze, overgebleven antebellum herenhuis in het zuiden, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1859. Op een fantastische locatie langs de Great River Road voert dit Witte Kasteel van het Zuiden de bezoekers terug naar een tijdperk van glorie en grootsheid. Het herenhuis, gelegen tussen een natuurlijke achtergrond van levendige tuinen en 200 jaar oude eiken, heeft drie verdiepingen en 64 kamers, en pronkt met een ongelooflijke 22 witte vierkante zuilen. De meest populaire kamer onder de gasten is de Witte Balzaal, die volledig in het wit is geschilderd met een uitgebreid gouden decor. De kamers zijn afgezet met op maat gemaakte gipsen friezen gemaakt van Spaans mos, klei, gips en modder, en zijn allemaal origineel . En alsof dat nog niet genoeg is, is dit onberispelijke herenhuis gebouwd met 365 openingen - één voor elke dag van het jaar. Nottoway Plantation boeit ons allemaal met een briljante mix van echte zuidelijke gastvrijheid, geschiedenis en mysterie.

dag 9

New Orleans

1 dag

Aankomst te New Orleans rond 8:00. Vrij verblijf om deze ongelofelijke stad te ontdekken.

PriceInfo:

Prijzen vanaf:

Cruise, Port Charges, local sales tax.

- Inside cabin vanaf:   2.520 Euro per persoon in tweepersoonskajuit

- Outside cabin vanaf: 4760 Euro per persoon in tweepersoonskajuit.

Ter plaatse te betalen: +- 18/20% gratuities voor de bediening.